Lär känna människorna bakom AdeoCare


Verksamhetschef Hilde Knapasjö

hilde knapasjö
Hilde Knapasjö, medgrundare till AdeoCare är en av de första diplomerade Silviasystrarna och har över 30 års erfarenhet av att utbilda och handleda personalgrupper inom omvårdnadsyrken. Hilde är ansvarig för AdeoCares löpande verksamhet.
”Min vision är klar – att kunna skänka dig och din familj en trygghet i ditt eget hem genom att kunna erbjuda en personcentrerad omvårdnad i världsklass”

Telefon: 08-522 978 14
Mail: hilde.knapasjo@adeocare.se


VD Patrick Livijn

patrick livijn
Patrick Livijn, medgrundare till AdeoCare, är i grunden nationalekonom och har utifrån privata erfarenheter sett omfattande förändringsbehov inom äldreomsorgen. Patrick arbetade tidigare med företagsrådgivning på Deloitte med bolag i utvecklings- och expansionsfaser, bl.a. med Apoteksgruppen i samband avregleringen av Apoteksmarknaden. Patrick är i egenskap av VD övergripande ansvarig för AdeoCares olika verksamheter.

Telefon: 08-522 978 11
Mail: patrick.livijn@adeocare.se


Team Kungsholmen Stockholm


AdeoCare Kungsholmen utgår från våra fina lokaler på Hjärnegatan 1 nedanför Fridhemsplan. Här sitter innerstans schemaadministratör Lena Karlsson som samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen. På Kungsholmen har vi ett demensteam i hemtjänsten som arbetar specifikt utifrån denna typ av behov. Anne-Charine Mattinson är enhetschef på Kungsholmen och ansvarar för att teamen ska nå de uppsatta målen som finns för verksamheten.

Enhetschef
Telefon: 0704-311 693
Email: anne-chatrine.mattinson@adeocare.se

Schemaadministratör
Telefon: 0704-257 102
Email: lena.karlsson@adeocare.se


Team Östermalm/City Stockholm


Vårt team på Östermalm utgår ifrån våra lokaler på Kommendörsgatan 2, ett stenkast från Humlegården. Här sitter innerstans schemaadministratör Kajsa Kohlberg som samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen. Anne-Charine Mattinson är enhetschef på Östermalm och ansvarar för att teamen ska nå de uppsatta målen som finns för verksamheten.

Enhetschef
Telefon: 0704-311 693
Email: anne-chatrine.mattinson@adeocare.se

Schemaadministratör
Telefon: 0704-210 741
Email: kajsa.kohlberg@adeocare.se


Team Lidingö


AdeoCare Lidingö utgår från våra fina lokaler på Torsvikssvängen 7A. Vi har en liten arbetsgrupp inom hemtjänsten med lokal personal. Här sitter vår teamledare Jan Hermansson och samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen.

Teamleadare
Telefon: 070-431 17 25
Email: jan.hermansson@adeocare.se


Team Ekerö/Mälaröarna


AdeoCare Ekerö utgår från våra fina lokaler på Bryggavägen 110. På Ekerö har vi ett härligt team som har utbildning och lång erfarenhet för att kunna hjälpa AdeoCare´s kunder att skapa en fungerande vardag inom hemtjänst och boendestöd.

Schemaadministratör
Telefon: 0704-311 768
Email: louise.torvall@adeocare.se


Team Västerort Stockholm


AdeoCare Västerort utgår från våra fina lokaler på Friherregatan 24, i närheten av Hässelby Gård. Här arbetar ett tryggt team som arbetar med omvårdnaden av våra kunder i Hässelby och Vällingby. Samordning av dagens insatser gör schemaadministratör Melina Mäkinen.

Schemaadministratör
Telefon: 0704-249 630
Email: melina.makinen@adeocare.se


HR-chef Martina Knapasjö


Martina har i grunden examen i psykologi med en utökning av HR. Martina har tidigare arbetat inom rättsväsendet samt med coaching inom arbetsmarknadsområdet. Hos AdeoCare är Martina bland annat ansvarig för rekrytering, arbetsrätt, ledarskapscoaching och organisationsutveckling.

Telefon: 0704-311 721
Email: martina.knapasjo@adeocare.se


Ekonomiansvarig Christina Hurley

Christina Hurley, ekonomiansvarig, har i grunden en företagsekonomiutbildning från Murdoch och Melbourne University. Christina har lång erfarenhet som redovisningsekonom och har senast arbetat på Canada Goose. På AdeoCare ansvarar Christina för den löpande bokföringen, lönehantering, fakturering samt säkerställande av ekonomistyrning.

Telefon: 0762-294 651
Email: ekonomi@adeocare.se


TRANSPARENS