Lär känna människorna bakom AdeoCare


Verksamhetschef Hilde Knapasjö


Hilde Knapasjö, medgrundare till AdeoCare är en av de första diplomerade Silviasystrarna och har över 30 års erfarenhet av att utbilda och handleda personalgrupper inom omvårdnadsyrken. Hilde är ansvarig för AdeoCares löpande verksamhet.
”Min vision är klar – att kunna skänka dig och din familj en trygghet i ditt eget hem genom att kunna erbjuda en personcentrerad omvårdnad i världsklass”

Telefon: 08-522 978 14
Mail: hilde.knapasjo@adeocare.se


VD Patrick Livijn


Patrick Livijn, medgrundare till AdeoCare, är i grunden nationalekonom och har utifrån privata erfarenheter sett omfattande förändringsbehov inom äldreomsorgen. Patrick arbetade tidigare med företagsrådgivning på Deloitte med bolag i utvecklings- och expansionsfaser, bl.a. med Apoteksgruppen i samband avregleringen av Apoteksmarknaden. Patrick är i egenskap av VD övergripande ansvarig för AdeoCares olika verksamheter.

Telefon: 08-522 978 11
Mail: patrick.livijn@adeocare.se


Team Kungsholmen Stockholm


AdeoCare Kungsholmen utgår från våra fina lokaler på Hjärnegatan 1 nedanför Fridhemsplan. Här sitter vår teamledare Consuelo Mayorga och samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen. På Kungsholmen har vi ett demensteam i hemtjänsten som arbetar specifikt utifrån denna typ av behov. Anne-Charine Mattinson är enhetschef på Kungsholmen och ansvarar för att teamen ska nå de uppsatta målen som finns för verksamheten.

Teamledare
Telefon: 0704-311 767
Email: consuelo.mayorga@adeocare.se

Team Östermalm/City Stockholm


Vårt team på Östermalm utgår ifrån våra lokaler på Kommendörsgatan 2, ett stenkast från Humlegården. Här sitter vår teamledare Consuelo Mayorga och samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen. Anne-Charine Mattinson är enhetschef på Östermalm och ansvarar för att teamen ska nå de uppsatta målen som finns för verksamheten.

Teamledare
Telefon: 0704-311 767
Email: consuelo.mayorga@adeocare.se


Team Lidingö


AdeoCare Lidingö utgår från våra fina lokaler på Torsvikssvängen 7A. Vi har en liten arbetsgrupp inom hemtjänsten med lokal personal. Här sitter vår teamledare Jan Hermansson och samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen.

Telefon: 070-431 17 25
Email: jan.hermansson@adeocare.se


Team Ekerö/Mälaröarna


AdeoCare Ekerö utgår från våra fina lokaler på Bryggavägen 110. Här sitter enhetschef Annica Palm-Wallin och våra arbetsgrupper inom hemtjänst, boendestöd och personlig assistans. Personalen är huvudsakligen uppvuxna och boende på Ekerö/Mälaröarna och har således mycket god lokalkännedom.

Telefon: 076-429 99 71
Email: annica.palm-wallin@adeocare.se


Team Västerort Stockholm


AdeoCare Västerort utgår från våra fina lokaler på Friherregatan 24, i närheten av Hässelby Gård. Här sitter vår enhetschef Annica Palm-Wallin och samordnar dagens insatser, samtidigt som våra undersköterskor kommer och går under dagen.

Telefon: 076-429 99 71
Email: annica.palm-wallin@adeocare.se


HR-chef Martina Knapasjö


Martina har i grunden examen i psykologi med en utökning av HR. Martina har tidigare arbetat inom rättsväsendet samt med coaching inom arbetsmarknadsområdet. Hos AdeoCare är Martina bland annat ansvarig för rekrytering, arbetsrätt, ledarskapscoaching och organisationsutveckling.

Telefon: 0704-311 721
Email: martina.knapasjo@adeocare.se


Ekonomi

Christina Hurley, ekonomiansvarig, har i grunden en företagsekonomiutbildning från Murdoch och Melbourne University. Christina har lång erfarenhet som redovisningsekonom och har senast arbetat på Canada Goose. På AdeoCare ansvarar Christina för den löpande bokföringen, lönehantering, fakturering samt säkerställande av ekonomistyrning.

Telefon: 0762-294 651
Email: ekonomi@adeocare.se


TRANSPARENS