Nya enhetschefer och uppstart av Norrköpings-kontor

Det har hänt mycket under årets kortaste månad. Två nya enhetschefer har börjat på AdeoCare.

Vi välkomnar varmt Nenad Jaksic som är enhetschef på Västerort och Ekerö. Nenad har en magisterexamen i sociologi och lång erfarenhet inom socialtjänst, framförallt äldreomsorg. Nenad har tidigare arbetat som enhetschef inom både kommunal och privata hemtjänstverksamhet.

Vi välkomnar även Norrköpings-kontorets enhetschef Abbe Hertzman. Abbe har utbildning inom beteendevetenskap och ledning av hälso- och välfärdsorganisationer. Förutom sina många års erfarenhet som enhetschef inom hemtjänsten, har Abbe även startat upp privat hemtjänstverksamhet i Linköping där han arbetat som verksamhetschef.

Igår startade Norrköpings-kontoret och vi tog emot våra första kunder. Uppstarten har gått fantastiskt bra! Vi får ständigt nya kunder och kommer expandera i takt med det. Norrköpings-teamet består idag av tre duktiga undersköterskor och enhetschef Abbe.