Vi välkomnar St Görans Hemtjänst och Livea till Adeocare-familjen!

Vi har glädjen att välkomna två fina hemtjänstverksamheter, St Görans Hemtjänst och Livea, till Adeocare-familjen!

När tidigare ägare för respektive verksamhet med ljus och lykta letade efter en ny långsiktig ägare som kunde fortsätta förvalta och utveckla deras framgångsrika verksamheter landade valet tillslut på Adeocare.

Likt Adeocare, har både St Görans Hemtjänst och Livea byggts upp av drivna eldsjälar som vill vara med utveckla och förbättra äldreomsorgen i Sverige. När vi efter ett flertal möten även kunde konstatera att våra värdegrunder och verksamhetsmål stämde överens kändes det helt rätt att förvärva dessa verksamheter.

Livea kompletterar vår befintliga team på Östermalm medans St. Görans kompletterar Kungsholmens-teamet. Personal och ledarskap från bägge verksamheterna kommer att stanna kvar i verksamheterna och fortsätta hjälpa sina kunder.