Hemtjänst Stockholm, Lidingö & Ekerö


För att kunna få hemtjänst i behöver du ett biståndsbeslut från din kommun, eller stad som det kallas i Stockholm. Om du redan har hemtjänst idag så kostar det inget extra att välja eller byta till en privat utförare som AdeoCare.

Idag kan du välja AdeoCare Hemtjänst i Stockholm:
  • Kungsholmen, Östermalm, Norrmalm, Södermalm och Bromma (Stockholm stad)
  • Lidingö stad
  • Ekerö och Mälaröarna

AdeoCare Hemtjänst är specialiserade på minnesproblematik. Vår personal är specialutbildad inom demens- och andra kognitiva sjukdomar och står därför väl rustade för ditt förtroende om du väljer oss som din utförare. Vi hjälper självklart även dig som enbart behöver praktiskt stöd

AdeoCare erbjuder även skräddarsydda tjänster i hemmet – RUT-tjänster. För denna typ av tjänster har du rätt att dra av halva kostnaden upp till ett visst belopp. Du väljer själv vilken hjälp du vill ha – det kan handla om till exempel städning, fönsterputs och inköp av dagligvaror.

Hemtjänst i Stockholm med engagerade medarbetare

Hos AdeoCare hemtjänst i Stockholm arbetar engagerade, erfarna och kunniga medarbetare med ett flertal olika kompetenser som vårdbiträden och undersköterskor. Hos oss kan du förvänta dig högsta kvalitet på vården och ett varmt och respektfullt bemötande i alla lägen. Vi bryr oss om dig och vill att du ska ha ett rikt liv även i en problematisk situation.

Våra medarbetare bär alltid våra speciella arbetskläder och synlig ID-bricka för att du ska känna igen oss och kunna känna dig trygg.

Målet: att du ska ha kontroll över ditt liv

När vi erbjuder hemtjänst i Stockholm har vi en tydlig ambition i vår strävan: att du ska få möjligheten att styra din tillvaro efter dina behov och önskemål. Vi gör allt vi kan för att underlätta och stödja dig i din vardag.

För oss är det centralt att du känner dig respekterad och trygg i din vardag. Därför får du en kontaktperson som du eller dina närstående kan vända er till om ni har några frågor eller synpunkter runt vår verksamhet. Tillsammans med din kontaktperson pratar vi igenom dina behov och lägger upp dina dagsrutiner så att lever upp till dina specifika behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss på AdoeCare om du är i behov av kunnig och trevlig hemtjänst i Stockholm.

Anhöriga berättar:

hemtjänsthemtjänst